Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

ma
manwijf - 23-03-2015 13:43:00
Huishouden & Energie

Heb ik nog enige rechten met de miele wasmachine?

@slobberbone je zal er wel voor gestudeerd hebben. heb zoals gezegd zelf ook al zeker 10 jaar een miele, maar dat wil niet zeggen, dat ik een reclamezuil voor miele hoef te zijn. voor de meeste mensen is er maar een deugdelijk merk en dat is het merk dat zij zelf hebben gekozen. ongeacht om welk product het gaat. ik sta graag open voor nieuwe informatie en ben zeer wel in staat om het op waarde te schatten. je kunt er mee doen wat je wilt.

ter info verder: mijn siemens die ik er voor had, ging ook moeiteloos 15 jaar mee. meningen kunnen verschillen, maar dat wil niet altijd zeggen, dat het ene merk superieur hoeft te zijn aan het andere. in dit geval kun je voor de prijs van een miele ook 2 machines van 700 kopen. neem je na 7 jaar ook nog eens een weer verbeterde versie.