Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

sl
slobberbone - 23-03-2015 14:27:32
Huishouden & Energie

Heb ik nog enige rechten met de miele wasmachine?

@manwijf,

nee, maar wel veel ervaringen :)

voor de duidelijkheid ik koop nooit meer een nieuwe machine maar een beproefde vaak al 10 jaar oude miele voor bv 50 euro en was zo weer velen jaren goedkoper kan het niet :) onze vorige machine verkocht voor meer dan aanschaf :) ging eruit doorat de ophanging week werd na bijna 20 jaar en investeren in nieuwe schokdempers met klus zelf leek mij omruilen goedkoper.

mijn moeder had een indesit waste bijna 15 jaar met dat ding stond dag en nacht aan voor soms wel 10 personen maar dat wil niet zeggen dat ze allemaal zo lang mee gaan en ik vindt een ruim 100 kilo zware miele gewoon stuk degelijker op alle fronten en is genot om te mogen/kunnen maken door de wegdraaiende voorkant :)

2 machines nemen voor 700 euro maar een nieuwe miele is ook niet veel duurder slechts paar tientjes:) wat wordt er beter aan ? de laatste 10 jaar zijn de wasmachines echt niet verbeterd maar eerder verslechterd door het enorm terug draaien van het waterverbruik wat de wasprestaties niet ten goede komt. en ook de kingsized trommels is ook een crime doe mij maar die ouderwetse 5 kilo machines weinig lager en asbeslastingen dat is de crux van die oude mieles daarom gingen ze zo lang mee hier ook mijn oude miele kan een euro op laten staan op zijn kant en eind van programma staat hij nog :) doe dat eens met een 8 kilo machine :(