Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

me
meij4169 - 23-03-2015 16:58:01
Auto & Vervoer

E-bike kopen

Nou wij hebben 3 jaar geleden 2 giant enige fietsen gekocht,en alleen maar ellende met die rot dingen.er zitten 2 batterijen op die beiden leeg zijn als we 65 km gefietst hebben,zijn al terug geweest naar de fabriek,maar dat heeft niets uitgemaakt.we fietsen graag in de zomer naar alkmaar of leiden en moeten de oplader meenemen om onderweg op te laden.maar daar hebben we ze niet boor gekocht,als de batterij leeg is is het geen fietsen,ik ben diabeet en bij te veel inspanning krijg ik een hypo.de firma giant reageert helemaal niet op mijn mails,de fietsenmaker heeft er alles aan gedaan .maar het blijft kwakkelen,als de batterijen vol zijn fietst het echt super.maar ik ben ze liever kwijt.en koop weer een gewone fiets,dan weet je waar je aan toe bent.4400 € weg gegooid geld.wou dat ik mijn gazelle fietsen weer terug had.en ik heb er gelukkig al vele vrienden van af weten te houden om eclectisch te gaan fietsen.
hoop gewoon dat ze gestolen worden,want ik krijg er geen euro voor terug,heb aan de handelaar gevraagd of hij 2000€ voor de fietsen wil geven,maar dat zijn ze niet waard en dan nog even dit,de batterijen gaan ongeveer 4-5 jaar mee.daarna moet ik dus 4 nieuwe kopen 300 & per stuk.nou ze gaan naar de vuilnis hoor..en ombouwen naar een gewone fiets is ook erg kostbaar.ok kan alleen maar zeggen mensen koop geen e bike