Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

me
mein33 - 23-03-2015 18:00:02
Elektronica & TV

Hoeveelheid damp bij e-sigaret

Eens een "junk" altijd een "junk", het is een zeldzaamheid als een verslaafde voorgoed weer clean wordt.
rokers zijn net zo verslaafd aan de nicotine als een heroïne verslaafde aan de heroïne.
de heroïneverslaafde kan als alternatief overstappen op de goed gesubsidieerde methadon, maar daarmee is zijn/haar (gezondheids-) probleem niet opgelost.
en de geldkloppers hebben voor de verstokte roker het "nicotinepijpje" uitgevonden en dat blijkt een gouden vondst te zijn.
het enige voordeel (als je daar tenminste van kunt spreken) van dit "nicotinepijpje" is dat er geen teer in zit, maar voor de rest is het net zo nadelig voor de mens als een gewone peuk.
ze zorgen ervoor dat de rokende "junk" een "junk" blijft door hem/haar voor te spiegelen dat zo'n "nicotinepijpje" veel gezonder in het gebruik is als een sigaret van tabak en ze verdienen daar vervolgens een vermogen mee.
hoe het echt met de gezondheid van die slappeling die niet kan stoppen met roken gaat, zal ze in het geheel niets interesseren.

iemand met een beetje respect voor zich zelf en zijn/haar lichaam die geen tabak meer wil roken stopt gewoon, tenminste als hij/zij over een beetje karakter en eigenwaarde beschikt.

voel u vooral niet persoonlijk aangesproken, maar ik kon het toch niet laten ;- )))))