Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

mebo
mebo - 24-03-2015 11:45:32
Elektronica & TV

Hoeveelheid damp bij e-sigaret

[quote=tenormin schreef op maandag 23 mrt 2015, 18:47]
beste mein33, het gaat niet zozeer om karakter en eigenwaarde: de grootste motivatie is dat men het zelf moet willen!!. is een nuance verschil. en die motivatie ontbreekt me. en zie het in perspectief: we betalen een enorme hoeveelheid bij aan de staat. ?

o.t. om er geen discussie van te maken.

ik kan toch wel enigszins meegaan in het epistel van mein33 en begrijpen wat er wordt bedoeld.
het is misschien een beetje cru gesteld maar dat is waarschijnlijk ook wel de bedoeling van mein33.
van roken is alom bekend dat het niet goed is voor de gezondheid, velen krijgen te maken met longkanker en dat zou men niet moeten willen.
ik heb mijn broer in twee jaar tijd vanwege longkanker zien aftakelen van een boom van een kerel naar een zielig hoopje mens die tegen het einde nog maar één wens had en dat was om zo snel mogelijk te mogen sterven.
iemand die wil roken moet dat vooral niet laten als men dat niet wil, die beslissingsvrijheid hebben we in ieder geval nog.
wat ik totaal niet begrijp is dat mensen overstappen op een vervangend product zonder dat daar ook maar enig wetenschappelijk onderzoek naar is gedaan en de gevolgen van het gebruik op iets langere duur volledig onbekend zijn.
naar mijn idee is dat alleen maar kiezen uit twee kwaden.
en waarschuwen mag, al is het soms confronterend.

vriendelijke groet, mebo