Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

ge
gerryelst1955 - 24-03-2015 16:26:09
Geldzaken & Recht

Kopen van deel woning van bloot eigenaar

Hoi tijger1
het leeftijdsverschil was geen reden van de constructie was vrienden hadden geen geld genoeg om alles alleen te financieren, want dan zouden ze weinig geld van overwaarde van oude woning overhouden om van de oude dag te genieten zo kwam het voorstel om het samen te doen dan kregen de vrienden eerste recht van gebruik en bewoning en daarna wij.

hoi hopetobehelping.
die 40,000 vonden ze veel te weinig wilde 80,000, maar ze moeten nu voor 1 april een concept indienen bij de rechter hoe zei de verdeling willen , dan heb ik 4 weken de tijd om daarop te reageren.
komen we er niet uit zal de rechtszaak verder gaan over de betaling of in ieder geval wie wat moet betalen aan het onderhoud.
ik ben wel heel blij met je reacties (ik weet niet of jezelf werkzaam ben in het recht) want zoals jij me deze berekeningen geeft heeft mijn advocaat nog nooit gedaan die zegt dat als ik het kan kopen voor 60/70,000 ik het moet doen want zakelijk gezien is het goed bod en is het hele huis van mij .
alleen ik zie het niet zakelijk ik wil hier graag wonen want dat was de reden waarom wij toen mee geïnvesteerd hebben. daarom ben ik heel blij met je reactie dat jij het net zo ziet als ik .
veel dank gr ger en ik ga afwachten waar ze mee komen 1 april ik zal het nog wel laten weten op dit forum