Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

ho
hopetobehelping - 24-03-2015 16:32:23
Geldzaken & Recht

Kopen van deel woning van bloot eigenaar

[quote=tijger1 schreef op dinsdag 24 mrt 2015, 15:13]wellicht was de aanleiding het grote leeftijdsverschil dat due constructie bedacht is?

dat zou heel goed kunnen. de gedachte is eigenlijk wel leuk en inventief.

de 'oudere' vrienden hebben er van genoten en nu is het de beurt aan de 'jongere' vrienden om er van te gaan genieten. alleen de zoons van de 'oudere vrienden' denken er anders over, zo lijkt het dan toch. de dame van 82 die nu in het verzorgingshuis woont heeft wellicht helemaal niets te maken met de actie van haar zoons.
de ouders van de zoons hebben een deal gesloten alleen de zoons willen nu cashen, zo komt het op mij over. het slechte onderhoud is natuurlijk verwijtbaar maar of dit 'kwade trouw' is, is vanaf hier niet te bepalen (wel verwijtbaar uiteraard en men behoort ook voor de kosten op te draaien ben ik van mening).
klinkt als een mooie overeenkomst waarbij de 'hebberige' zoons nu roet in het eten willen gooien en zich als geldwolven gedragen. hun ouders hebben keuzes gemaakt, ze zijn het er niet mee eens en willen geld zien, hebben geen respect voor de keuzes die hun ouders gemaakt hebben (maar dat is mijn mening).