Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

in
ingrid1963 - 26-03-2015 12:05:40
Auto & Vervoer

Ns claim terug betalen

Geachte heer [edit-redactie],

in principe had ik akkoord willen gaan met het voorstel van € 1.000,= in 2 jaar terug te betalen.
bij mij blijft er echter een onpretttig gevoel achter. jaren achtereen mogelijk al vanaf 2010 werd door mij schadevergoeding geclaimd op grond van de u bekende regelgeving.
de door mij gegeven uitleg aan de regelgeving gaf mij recht op het claimen van een vergoeding.

de door mij ingediende claims werden al jarenlang door u gehonoreerd, zonder dat er van u kant enige vraag werd gesteld.
ik mocht er naar mijn mening dan ook van uitgaan en op vertrouwen dat de door mij geclaimde vergoeding door u als juist en correct werd beoordeeld.
het kan toch niet zo zijn hr. [edit-redactie], dat door u of uw dienst in de afgelopen 5 jaar nimmer een beoordeling van de claim heeft plaatsgevonden en de claims klakkeloos zijn geaccepteerd.
of heeft er bij u inmiddels een andere zienswijze ten aanzien van de toepassing van de regelgeving zich voorgedaan?
nogmaals het is en blijft onverteerbaar dat u 5 jaar lang de claim zonder vragen of morren accepteert , en na 5 jaar daar op terug wil komen. ik mocht er ,naar mijn mening dan ook van uitgaan
dat de claims door u als juist werden/zijn geaccepteerd en u geen recht geeft daar op terug te komen. u hebt uw rechten verwerkt.

er hebben zich echter andere ontwikkelingen voorgedaan, waardoor het mij onmogelijk is geworden om aan u iets terug te betalen.
na 25 jaar dienstverband bij de kpn, ben ik per 1 oktober 2014 , door reorganisatie ontslagen, bovendien net gescheiden en een alimentatie verplichting voor mijn kinderen heb.
gezien mijn leeftijd ( 53 jaar) is het zeer moeilijk om ander werk te vinden.

mijn inkomen ligt onder bijstandsniveau, zie bijgevoegde financiele overzichten.
in geval u een titel zou hebben en middels een deurwaarder tot dwanginvordering zou kunnen overgaan dan ligt mijn inkomen beneden de beslagvrije som van € 864,75 per maand.

mijn vraag hr. [edit-redactie] is of vorenstaande voor u aanleiding kan zijn om de naar mijn mening betwistbare vordering als oninbaar af te boeken en/of kwijt te schelden.

uw antwoord met belangstelling tegemoet ziende,

met vriendelijke groet,


dank voor uw bericht.

zoals mondeling al toegelicht heeft ns de mogelijkheid voor- en achteraf te controleren. ik ga hier dan ook niet verder op in.

uiteraard wilt ns rekening houden met uw situatie en voor u een uitzondering maken, echter kwijtschelding is niet mogelijk. hoewel de afbetaling formeel binnen 24 maanden dient te geschieden, wil ik deze termijn voor u aanzienlijk verlengen naar bijvoorbeeld 48 maandelijkse termijnen, zodat het voor u een stuk dragelijker wordt. 48 maandelijkse termijnen komt neer op een termijnbedrag van €20,83.

in afwachting van uw reactie,

namens corporate security
[edit-redactie]