Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

edrick3
edrick3 - 26-03-2015 14:46:48
Voeding & Gezondheid

1 jarig abonnement bij fit 4 free opzeggen

Hallo dagroovenl,

ben bang dat je aan dat abonnement vast zit voor minstens een jaar.
zorg wel dat je nu tijdig opzegt.
zou dan toch maar kijken waar je nog wel - met enig plezier - gebruik van kunt maken.
bij fit4free is opzeggen wel vaker een probleem.
denk ook om je pas!

artikel 6: wijze van beëindiging en termijn
a. de hoofdovereenkomst en de aanvulling(en) dienen te worden beëindigd via de optie “opzeggen” op de website: www.fitforfree.nl, via een opzegformulier te verkrijgen aan de balie van de vestiging of door schriftelijke opzegging bij fit for free per adres postbus 128, 2350 ac leiderdorp.
b. het lid kan de hoofdovereenkomst en de aanvulling(en) beëindigen tegen het einde van het lopende lidmaatschapsjaar en met inachtneming van een opzegtermijn van een maand, onverminderd het bepaalde in artikel 3. na ommekomst van de termijn van een jaar kan voornoemd lid het lidmaatschap beëindigen conform sub a van dit artikel met inachtneming van een opzegtermijn van één maand.
c. voor beëindiging van het lidmaatschap van het lid dat via een werkgever is aangesloten bij het bedrijfsfitnessabonnement wordt verwezen naar artikel 10 sub b.
d. indien de hoofdovereenkomst is afgesloten voor een periode langer dan één jaar en deze wordt door het lid conform sub a van dit artikel opgezegd vóór afloop van de afgesproken contractperiode, dan is fit for free gerechtigd om de bijdrage over de verstreken abonnementsperiode te her-berekenen op basis van de daadwerkelijk afgenomen periode en de daarbij behorende aantoonbare (hogere) abonnementsbijdrage en/of inschrijfgeld. ("bijvoorbeeld: indien een lidmaatschap van 13 maanden wordt overeengekomen met de eerste maand gratis en het lid zegt na 12 maanden het abonnement op, dan heeft fit for free het recht om een bedrag gelijk aan de abonnementskosten voor één maand bij het lid in rekening te brengen. in het geval van een gekozen periode van 2 jaar en een opzegging na 12 maanden, dan zal een termijnbedrag worden her-berekend als ware gekozen voor een abonnement met een korte contractperiode").
artikel 7: gevolgen van beëindiging/retournering fit for free ledenpas
a. bij beëindiging van de hoofdovereenkomst en eventuele aanvulling (en) komt tevens het ledendealsabonnement te vervallen. het lid kan dan niet langer deelnemen aan het loyaliteitsprogramma.
na beëindiging van de hoofdovereenkomst heeft het lid de keuze om het ledendeals loyaliteitsprogramma voort te zetten als gebruiker voor telkens de duur van 1 jaar voor een bijdrage van € 12,-. na verloop van de duur van het jaar kan de gebruiker zich opnieuw aanmelden voor dit programma en daarmee blijvend voordeel behalen.
b. een gebruiker van het ledendeals loyaliteitsprogramma die opnieuw een hoofdovereenkomst wil afsluiten bij fit for free is geen/niet opnieuw inschrijfgeld verschuldigd


met vr.gr.