Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

me
mein33 - 26-03-2015 15:23:40
Huishouden & Energie

Liander meterkast verplaatsen

Net als bij een renovatie van een huurwoning, zult u ook in dit geval uw medewerking aan de uitvoering van de werkzaamheden moeten verlenen.
iedere woning moet van een nieuwe individuele aansluiting op gas en/of elektra worden voorzien, omdat de aansluiting direct van de hoofdleiding naar de gebruiker moet leiden en niet via andere objecten mag lopen.
de meters worden daarbij zo kort mogelijk aan de buitenmuur van de woning geplaatst omdat de netwerkbeheerder verantwoordelijk is voor de leiding(en) t/m de aansluiting op de meter(s) en de eigenaar dat is vanaf de meters.
de netwerkbeheerder wil dus een zo klein mogelijk aantal centimeters de woning in met de leiding(en).
hoe vervelend het misschien ook is, u komt hier niet onderuit en zult toch enigszins inventief moeten zijn in de herindeling van de beschikbare opbergruimte.