Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

be
benisaid - 26-03-2015 15:56:06
Huishouden & Energie

Liander meterkast verplaatsen

Dank voor uw reacties,

dit is wel degelijk met de huisbaas besproken en er zijn afspraken gemaakt dat het niet verplicht was om de meterkast te verplaatsen maar men gaf de voorkeur aan een bouwmuur.
nu zegt de uitvoerder die deze werkzaamheden moet gaan uitvoeren dat de bewoners mee moeten werken en keuze moeten volgen die liander veilig acht (waarom moet dat, de meter staat al goed).
dit houdt dus in op een plek die niet voor iedereen gunstig uitkomt. ook dreigt de uitvoerder dat we dan zonder stroom komen te zitten als we niet meewerken. wij willen heus wel meewerken maar dat mag niet tot verminking van onze woonruimte, want ze willen een plaat op de vloer aanbrengen die zeker 5 cm hoog is waardoor er geen glad vloeroppervlak meer is.

aan de meter zelf is niks fout, het is nog een goede meter en met de veiligheid zit het ook goed. het gaat hier alleen erom dat ymere deze woningen ineens wil gaan verkopen en liander deze woningen alleen bewoonklaar wil maken als ze het hele blok mogen doen.
de bewoners hebben hier niet om gevraagd en de bewonerscommissie heeft zwart op wit dat de meterkast op de oude plek kon blijven. het probleem is niet dat ymere niet mee wil werken want die wil het graag oplossen. alleen de aannemers en onderaannemers doen dwars en willen goedkoop werk afleveren. het zijn tenslotte de bewoners die hier tegenaan moeten kijken als de werkzaamheden klaar zijn.

dus mijn vraag eigenlijk is in hoeverre kan liander mij dwingen om deze meterkast te zetten. ik wil heus wel meewerken maar niet op de plaats die zij aanwijzen.

groet
beni