Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

be
benisaid - 26-03-2015 17:55:34
Huishouden & Energie

Liander meterkast verplaatsen

En nu het belangrijkste,
mag de netwerkbeheerder het stroom afsluiten indien niet aan de voorwaarden kan worden voldaan.
hou hierbij rekening met het feit dat er al een installatie staat die aan de eisen voldoet.
alleen een paar woningen in een blok gaan worden verkocht en moeten dus beschikken over een eigen aanvoer van stroom en gas vanaf de straatkant.
dus de bewoners die hier wonen die wonen hier gewoon en zitten niet op de wijziging te wachten. alles werkt prima en is veilig. dus waarom moeten wij nou meewerken aan iets waar we niet om gevraagd hebben. onze woningen zijn prima en beschikken over stroom en gas, nu willen ze alles gaan omgooien puur om de verkoop van een aantal lege woningen.
dus het gaat hier niet om onderhoud, slijtage of ouderdom, maar puur om een paar leegstaande woningen te verkopen en de eis om dat te willen doen vanuit liander is alles of niks ???????