Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

jo
jolle1993 - 27-03-2015 00:12:51
Computers & Telefonie

Vodafone life! content op de rekening

Heel herkenbaar bin vodafone, zo heb ik dit gehad met een toestelverzekering. ik heb bij de aanschaf van mijn mobiele abonnement aangegeven dat ik geen gebruik wilde maken van de verzekering. de medewerker heeft dit toch aangezet zonder dat ik hiermee akkoord ben gegaan. sterker nog hij heeft mij eerst laten tekenen voordat hij over de verzekering begon... inmiddels is deze uitgeschakeld. maar nu doen er weer andere problemen voor. metname het netwerk, maar ook mijn telefoon werkt niet naar behoren. ben hier al vanaf augustus 2014 over in discussie en nu lijkt het erop dat er eindelijk stappen ondernomen worden. mijn tip is aan blijven houden, bel zo vaak als mogelijk en mail naar hen toe. ze worden vanzelf moe van het gezeur. omdat ze weten dat ze niet netjes handelen.

aangezien het bij u gaat om een product verkoop onder uiteindelijke "valse voorwenselen" zij geven aan dat u dit product gratis mag proberen, u kunt hiervan geen gebruik maken. vrijblijvend een product proberen betekend wel dat er kleine lettertjes bij staan, vaak gaat het hierbij om een maand of een week gratis proberen, daarna gewoon betalen. maar aangezien u het product nieteens hebt kunnen gebruiken kan het wel moeilijk worden voor vodafone. zij kunnen in het systeem zien hoevaak u belt, hoelang, hoeveel u sms't en zelfs uw datagebruik kunnen zij inzien. hierbij kan en mag u er naar mijn inziens vanuit gaan dat dit ook voor de tv-op mobiel dienst telt.

hopende u hiermee voldoende geïnformeerd te hebben.
en super veel succes.