Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

tot15karakters
tot15karakters - 27-03-2015 13:24:13
Auto & Vervoer

Garantie nieuwe ford fiesta lpg

Diverse dealer in mijn buurt besteden dit soort specialistisch werk liever uit aan plaatselijk inbouw station van diverse lpg merken.

hij heeft de software van diverse merken, ongeacht of het fabriek of achteraf inbouw is.
afgelopen 20 jaren is de markt zo ver terug gelopen dat vele fusies later er maar erg weinig merken over zijn dus voor de specialist die de inbouw doet is het makkelijker.

een verdamper reviseren of storingen, ja hij heeft naast de inbouw meestal ook de storingen omdat vrijwel elk merk vele diesels verkoopt en je monteurs nauwelijks hiervoor kunt bijscholen.

alleen merken die laat diesels leverde weten het nog, zoals subaru pas erg laat met diesels kwam en vele dealers lpg ervaring hadden.

de kans is groot dat de vragensteller van dit jaar via de dealer hier naartoe gestuurd word omdat als de dealer dat doet er transport kosten tussen komen, dus liever gelijk zelf naar de inbouw specialist in jou regio want een dealer gaat na eerst zelf proberen en zoeken dus hoge kosten maken wegens gebrek aan ervaring....