Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

funnyk
funnyk - 27-03-2015 22:28:00
Computers & Telefonie

Webhosting versio problemen

Heren

de domeinnaam + webhosting is wel één pakket ron530

dat ik niet ga betalen heb ik hun al laten weten hopetobehelping, maar ze sturen nog steeds emails dat ik moet betalen etc.

ps; het gaat niet om http://kroketpret.org/">kroketpret.org maar om http://www.quizniet.nl">http://www.quizniet.nl een blog over mijn ziekte ms die ik op de server van http://www.one.com/nl/">one.com heb staan, een goedkope hosting met heel veel ruimte (15gb) rn onbeperkt dataverkeer.

http://www.quizniet.nl">http://www.quizniet.nl laat ik dus verwijderen en daar heb ik http://www.karelkerkhof.nl/ ">http://www.karelkerkhof.nl/ voor in de plaats gemaakt en gehost bij http://www.transmega.nl/">transmega

kortom ik heb veel ervaringen met webhosting en [urlhttp://www.versio.nl]versio.nl spant de kroon !! goedkope trage server met een slechte administratie !!


ik wacht rustig af en zal mijn "keiharde bewijs" goed bewaren.

dank voor de antwoorden.


"als het te mooi is om waar te zijn dan is het dat ook meestal"


mvg karel

http://www.karelkerkhof.nl">www.karelkerkhof.nl