Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

ho
hopetobehelping - 28-03-2015 18:31:41
Geldzaken & Recht

Mysaveacount

Beste mark666,

als ik uw vraag goed begrijp dan claimt 'mysaveaccount' met u een overeenkomst te hebben en u betwist dat. bij uw verzoek om het bewijs hiervan heeft u niets ontvangen.
in uw geval zou ik niet betalen, telefonische afspraken van mysaveaccount zijn niet geldig zoals ook in de link van edrick3 aangegeven.
u zou ze eenmalig een email kunnen sturen met de verwijzing naar de link van edrick3 en dat u verder verschoond wil blijven van enig contact met ze.
verder niet al teveel energie aan besteden. het incasso bureau kan u niets maken. voordat er geïncasseerd kan worden zal er een deurwaarder aan te pas moeten komen en dus een rechtszaak. verwacht niet dat er 1 rechter is in nederland die mysaveaccount in het gelijk gaat stellen.