Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

lo
lovewinnie - 29-03-2015 09:16:42
Geldzaken & Recht

Eigen risico zorgverzekering

Hij bedoeld trouwens dat als hij gebruik had gemaakt van deze actie in augustus hij geen eigen risico meer had gehad en dus gehoor apparaat gratis had gehad omdat nu blijkt hij het eigen risico al had verbruikt.
echter heeft hij dit pas gedaan in 2015 waardoor gehoorapparaat weer onder eigen risico valt en hij dus ipv gratis apparaat weer eigen risico moet betalen.

als hij in 2014 de rekening had gehad had hij dus gewoon in 2014 het apparaat aangeschaft ipv 2015. echt nu dacht hij dat het niet zou uitmaken want hij dacht zowiezo eigen risico te moeten betalen.

echter denk ik het is pas maart. wie weet gebruikt u nog veel zorg of medicatie in het rest van het jaar. valt nu niks over te zeggen .