Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

pi
pieterwolters - 29-03-2015 11:10:24
Garantie & Verzekeringen

Onderverzekering

[quote=carola.83 schreef op zaterdag 28 mrt 2015, 20:28]......mijn advies: sluit geen verzekering af! is dat niet het meest juiste advies???........

voor mensen die op sinaasappelkistjes zitten, alles kopen in kringloopwinkels en/of marktplaats en alle elektronica van 1970 of eerder is, is dat een prima advies.

of mensen die niet zo nodig alles met eenzelfde kwaliteit hoeven terug te krijgen als er een keer wat gebeurt. ik heb momenteel best wel aardige spullen maar als ik de boel kwijt zou raken dan ben ik net zo tevreden met een ikea interieur. het is maar hoe materialistisch je bent ingesteld. voor pak m beet 10.000 euro kom je een heel eind om een woning opnieuw in te richten.