Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

tenormin
tenormin - 29-03-2015 12:09:58
Garantie & Verzekeringen

Onderverzekering

[quote=ron530 schreef op zondag 29 mrt 2015, 11:50]

ik zie 2 mensen die heel emotioneel in beeld gebracht worden en eigenlijk verwachten dat ze het totale bedrag van de verzekering uitgekeerd krijgen, met excuus maar zo werkt een inboedel verzekering niet.

en ik zie in beeld een schoonzoon die, heel realistisch ook wel ziet dat het totaal verzekerde bedrag er natuurlijk nooit komt. maar dat er koehandel gedreven werd is ook te zien, van €7,000 naar €16.000,00 om op €15.000,00 uit te komen. en wat @tijger1 eerder al stelde: waar was die tussenpersoon, want die zal er toch ook geweest zijn? (glas wat uit zijn voegen is geblazen kan trouwens verrekt veel schade aanrichten, kan ik je verzekeren). daar zit heel wat man/vrouw uren werk in om dat weg te krijgen/glad te strijken!