Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

cl
claudia1978 - 29-03-2015 20:52:45
Computers & Telefonie

Wijziging in algemene voorwaarden vodafone?

[quote=hopetobehelping schreef op zondag 29 mrt 2015, 20:45][quote=claudia1978 schreef op zondag 29 mrt 2015, 20:31]
het probleem is (en dat heb ik nog niet verteld) dat vodafone zijn zaakjes niet op orde heeft. doordat ik die btw-vermelding nodig heb voor mijn bedrijf (en ik mág gewoon een particulier abonnement gebruiken als zzp'er), zouden particuliere abonnement inmiddels geen btw-vermelding meer hebben en zakelijke profielen wel. wat schetst mij de verbazing? ik heb nu geen btw-vermelding op mijn nieuwe facturen en mijn man (particulier) dus wel. conclusie: ik kan nu mijn btw niet aftrekken.... en dat kost mij dus geld...

beste claudia1978,

u had de mogelijkheid om toch de btw op uw factuur te krijgen ('ja' sms'en) als ik u goed begrijp.
die mogelijkheid is er wellicht nog, neem contact op met vodafone of kijk wat uw mogelijkheden in 'my vodafone' zijn.
voor wat betreft uw btw aangifte, heeft u hierover contact opgenomen met uw belastingconsulent ?
ik zou in uw geval gewoon met pen het bedrag 'ex btw', 'btw' en 'totaal' op uw vodafone factuur erbij schrijven en vervolgens alsnog het btw bedrag verwerken in uw btw aangifte.

maar probeer het in orde te krijgen met vodafone, u kunt ook informeren of het mogelijk is om u over te laten zetten van particulier naar zakelijk.


natuurlijk heb ik 'ja' terug gesmst en vervolgens heb ik op verzoek netjes mijn kvk-nummer doorgegeven. vervolgens kreeg ik een zakelijk profiel. maar.. nog steeds geen btw-vermelding.

de belasting wil btw-vermelding zien op mijn factuur. dat ik mag ik er natuurlijk wel bij schrijven, maar dan is het zeker nog niet aftrekbaar.