Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

cl
claudia1978 - 29-03-2015 21:04:44
Computers & Telefonie

Wijziging in algemene voorwaarden vodafone?

[quote=hopetobehelping schreef op zondag 29 mrt 2015, 21:02][quote=claudia1978 schreef op zondag 29 mrt 2015, 20:52]
natuurlijk heb ik 'ja' terug gesmst en vervolgens heb ik op verzoek netjes mijn kvk-nummer doorgegeven. vervolgens kreeg ik een zakelijk profiel. maar.. nog steeds geen btw-vermelding.

de belasting wil btw-vermelding zien op mijn factuur. dat ik mag ik er natuurlijk wel bij schrijven, maar dan is het zeker nog niet aftrekbaar.

beste claudia1978,

ik had niet begrepen dat u inmiddels een zakelijk profiel heeft bij vodafone.
dan is vodafone verplicht om een btw opgave te doen.
er zijn nu eenmaal eisen waaraan een factuur moet voldoen, waarschijnlijk wel bekend voor u aangezien u als zzp'er ook facturen zult versturen. meer informatie vind u op de site van de belastingdienst, klik http://www.belastingdienst.nl/wps/wcm/connect/bldcontentnl/belastingdienst/zakelijk/btw/administratie_bijhouden/facturen_maken/factuureisen/">hier.
geen idee of u het al gedaan heeft, maar dien een klacht in bij vodafone. u dient een factuur met btw te krijgen.

voor wat betreft de btw aangifte naar aanleiding van uw vodafone facturen zonder btw: u betaalt wel btw, u weet ook hoeveel (21%). mijn keuze in deze heeft u al gelezen. maak voor uzelf de keuze wel/niet meenemen in de btw aangifte.

dank je wel voor je hulp!