Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

st
stef84 - 29-03-2015 21:44:14
Huishouden & Energie

Meer mense ervaring met matrassen van www.hetmeubelplein.nl

@maaike: je bericht is een beetje onlogisch. je noemt de verkoper een dief, maar wat ik heb begrepen uit je berich tis dat je wel een bed hebtontvangen alelen niet datgeen dt je hebt besteld maar ik neem dan toch aan dat je wel een vegeljikbaar bed hebt gehad? niet dat dat goed is natuurlijk, maar er is dan nog gen sprake van diefsal.
zelf moet ik mijn ervaring helaas ook wat bijsteleln. in het begin was ik echt ongelofeljik tevreden over het matras, de stevigheid was goed en de ondersteuning ook. maar na een maand of 8 werd dat minder, matras keren hielp wel maar sinds enkeel weken begon de bovelaag van 4,5 cm koudschuim op bepaalde plekken los te laten en het ligcomfort is sterk achteruit gegaan. overigesn is de verkoper niet moeiljik in z'n garantieservice dus het zal wel weer goedkomen maar kwalitiet is he tuiteraard niet. ik houd julie op de hoogte over he tvervolg. nog even voor potentiƫle kopers: om ervaringen zoals die van maaike te voorkoemn zou je onder rembours kunnen besteleln, dat kan gewoon bij het meubelplein.
groeten, dick