Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

aurora1
aurora1 - 30-03-2015 13:06:30
Geldzaken & Recht

Contributie

Dat is een probleem dat meer voorkomt, lees eens http://www.vsc-utrecht.nl/scheidsrechterstekort/">klik hier als voorbeeld, waarin ook een tip staat.
in de regel zijn clubscheidsrechters vrijwilligers net zoals bijv. voor de bardienst, dus als mensen die lid van een club worden zelf niet bereid zijn om scheidsrechter te worden zal er doorgaans een tekort aan scheidsrechters zijn. voor mensen die amper kunnen voetballen kan het zelfs handig zijn om een scheidsrechterscursus te volgen om zo de spelregels goed te leren.
is de contributie van het team per persoon hoger dan door andere leden wordt betaald? is deze contributie inclusief de kosten voor het kledingfonds?
het is al gezegd: het probleem aankaarten bij het bestuur en ook in de voorwaarden kijken of de club verplicht is bij elke wedstrijd een scheidsrechter te leveren.