Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

aurora1
aurora1 - 30-03-2015 15:30:52
Geldzaken & Recht

Het niet ontvangen van tickets voor vanavond

Bij omroep max waar ik zeer per ongeluk vanmorgen zappend belandde was aan de orde de servicekosten van tickets en het doorverkopen van tickets.
iemand van de sp vertelde over een wetsvoorstel waarin o.a. geregeld zou moeten worden dat servicekosten niet boven de 20% uit mogen stijgen.
heel "prettig" dus als je dure tickets hebt van bijv. u2, rolling stones, etc., en niet van een plaatselijke theatervoorstelling van 16 euro. dan kun je toch maar beter 6 euro servicekosten betalen.
verder zou erin staan dat een verbod op doorverkopen van tickets moet komen. dat verbod staat bij mijn weten meestal al op tickets vermeld en trekt men zich niets van aan.
voor zover ik weet is dat al eens eerder geprobeerd en kan dat niet o.a. om reden zoals http://www.demorgen.be/economie/1-021-concerttickets-wegens-doorverkoop-geblokkeerd-a1258553/">klik hier wordt vermeld.
ik had overigens niet de indruk dat de presentatrice begreep dat het om bedrijven die doorverkopen ging want ze sprak steeds over via markplaats doorverkopen.
het is zoals @carola.83 zegt. daarbij komt ook dat als men maar blijft kopen bij dergelijke bedrijven dat men daarmee die bedrijven in stand blijft houden.