Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

gompy2
gompy2 - 30-03-2015 17:56:13
Computers & Telefonie

Overstappen kpn

@siento.

het bereik van de kpn-masten schieten in jouw leefomgeving dus duidelijk te kort, dat kan soms gebeuren, maar dan had je vanaf het begin dat je met kpn belde al geen of geen goed bereik hebben gehad.

als je gaat veranderen van provider dan moet je goed opletten van welk netwerk die telco gebruik maakt, want daar gaat het om, niet een naam
er zijn er tig die van het netwerk van kpn gebruik maken, maar daar schiet je niks mee op.
blijft over de telco's die gebruik maken van het netwerk van vodafone en t-mobile.
t-mobile heeft in het grootste deel van nederland nog geen goed mobiel internet (4g/lte) tot hun beschikking, dus die zou ik niet nemen.
blijft vodafone over.
ik weet niet waar je woont maar hier onder geef ik een link met de dekkingskaarten van de 3 netwerken waar het om draait in nederland, daarop kun je misschien of er in jouw gebied een beetje dekking is.

klik hier-> https://www.unitedconsumers.com/gsm/mobiele-dekking-nederland/index.jsp">netwerken 3 grote providers in nederland