Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

komsja
komsja - 30-03-2015 19:17:18
Computers & Telefonie

Batterij laptop bij niet gebruiken na 48 uur leeg

Heb m,n kennis net aan de lijn gehad,en die vertelde dat de mediamarkt de laptop getest had en ze (zeggen) dat er een lekstroom in de accu zit en de laptop opgestuurd word en dat het wel een week of 3a4 kan duren voordat hij de laptop weer terug heeft,vind ik een beetje vreemd verhaal want als het defect in de accu zit dan kunnen ze er toch gewoon een nieuwe accu in plaatsen?maar wat ik zo links en rechts hoor,zou de lekstroom ook weleens ergens anders vandaan kunnen komen.
dus is het even afwachten tot hij z,n laptop wer terug heeft.
ps:hoor ook verhalen dat de mediamarkt spullen verkoopt (die in de aanbieding zijn) die terug zijn gebracht of gehaald,en dat je een grote kans loopt dat als je een afgeprijst apparaat koopt,dat dat apparaat in feite een gebruikt apparaat is. maar heb zo,n vermoeden dat dat niet alleen bij de mediamarkt gebeurd.