Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

aronolideus
aronolideus - 30-03-2015 20:33:40
Huishouden & Energie

Tegoed jaarafrekening energie

[quote=gompy2 schreef op maandag 30 mrt 2015, 20:10][quote=aronolideus schreef op maandag 30 mrt 2015, 19:14][quote=tijger1 schreef op maandag 30 mrt 2015, 19:03]u krijgt op 5 maart de eerste, foutieve, jaarafrekening. dus u overdrijft ern beetje. en welke energieboer is dat?

ja, de eerste de beste reeds, verwacht nog meer rommel van ze. ze moeten bij de opgave van de meterstanden niet vermelden dat ie binnen 14 dagen verwerkt is.... is gewoon onzin
volgens mij wil je hier alleen maar mauwen...
er is je al 2 keer gevraagd welke energieleverancier je hebt en je geeft totaal geen antwoord daar op.
dat men je daar naar vraagt is niet voor niks.
als je een oplossing wilt, maar dat vraag ik me dus af, dan moet je een naam noemen opdat er een webcare van die leverancier hier een reactie kan geven voor een eventuele toenadering.

[quote=carola.83 schreef op maandag 30 mrt 2015, 13:09]zet even de naam van het energiebedrijf hier neer. sommige energiebedrijven zijn hier nl actief.


helaas hapert hier de website nogal, ik probeer iedereen te antwoorden, maar moet het soms nog een keer doen, omdat het bericht niet wordt geplaatst. ik heb hier bewust de naam van de energieleverancier achterwege gelaten, omdat ik graag algemene informatie wil, en geen informatie over juist die ene vennootschap. je loopt dan ook de kans, dat je ten onrechte antireclame voor een bepaalde maatschappij verspreidt. ik heb al voldoende aan de bel getrokken bij mijn leverancier, maar het resultaat is minimaal, dus vandaar dat ik mijn ervaringen deel met die van anderen, om uit te vissen welke mogelijkheden er nog meer zijn.