Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

ge
gerryelst1955 - 31-03-2015 08:42:42
Geldzaken & Recht

Kopen van deel woning van bloot eigenaar

Goedemorgen hopetobehelping en tijger1
jullie hebben allebei gelijk wat betreft vriendelijke vrienden .
klopt sorry dat ik niet vermeld had dat er ook nog een mogelijkheid was om het aan derden te mogen of kunnen verkopen, nadat ze het eerst aan mij hadden aangeboden maar ik dacht verhaal is al ingewikkeld word dan het al is .
hopetobehelping wat jij zegt heb ik ook al besloten dat de rechter maar eens moet beginnen met de bedoeling van deze rechtszaak. want door het afdwalen van kunnen bewijzen van metterwoon verlaten door vrienden wat ze verloren hebben , maar wel in hun concept zeggen ze nu dat het mijn schuld is dat de zaak zo uit de hand gelopen is want als ik de waarheid gesproken had dat ik wel in het tuinhuis gewoond had en gezegd had dat daarom mijn recht van gebruik/bewoning daarom niet in diskrediet zou zijn geweest en was het voor hun niet nodig geweest het te bewijzen .
dus nu willen ze mij dus voor die onkosten van het getuigen verhoor laten betalen ,wat eigenlijk voor hun kosten is omdat ze het verloren hebben. dus a) ik word voor leugenaar gezet b) ik heb toen bij de eerste hoorzitting gezegd dat ik 365 dagen per jaar op het adres aanwezig geweest ben,en niet gewoond heb in tuinhuis,jazeker ben ik wel eens in het tuinhuis geweest als mijn ouders kwamen logeren of me dochter die op curaƧao woont of mijn broers uit thailand en spanje in nederland waren logeerde ze in het tuinhuis wat ik speciaal als gasten verblijf heb laten plaatsen, en ja dan ging ik bij hun in tuinhuis koffie drinken. maar de vrienden bleven bij hoog een laag beweren dat ik er zelf woonde want 1 van de zoons was langs komen rijden en zag dat er in tuinhuis leven was en in de woning niet blabla zo gaf de rechter dus toestemming om dat te bewijzen ze hadden 10 getuigen die konden aantonen dat ik in tuinhuis woonde, helaas was niemand die zei dat ik er woonde alleen een vrouw van de gemeente die kwam keer taxeren voor de woz en die is in het tuinhuis geweest en zag dat het mooi ingericht was, ja klopt daar stonden de nieuwe meubels die ik eigenlijk gekocht had voor de woning, maar aangezien de woning zo vochtig is vond ik het zonde om ze daar in te plaatsen dus in de woning staat een allegaartje van mijn oude meubels uit mijn woning die ik verkocht had. die vrouw verklaarde dat het aannemelijk zou kunnen zijn dat ik in het tuinhuis woonde op de vraag van mijn advocaat of ze dat kon aantonen nee dat kon ze niet ,maar vroeg wel 900,00 euro voor dat verhoor hahaha vond de rechter ook wel beetje veel dus bedrag werd 600,00.
gezien vrienden dit gebeuren wilde moesten zei dus op dat moment al de kosten betalen maar dat proberen ze nu mij in de schoenen te schuiven.
-------------------------------------------------------------------------------------------------
maar goed nu wat ik mijn advocaat ga voorstellen dat de rechter eerst maar eens verder moet gaan wie wat moet betalen aan onderhoud . want zei willen niks betalen omdat ze vinden dat ze dat niet hoeven en hun moeder (vriendin 1 ) heeft geen geld. dus mocht de rechter beslissen dat de vrienden toch ook verantwoordelijk zijn in het mee betalen van de kosten vragen ze dat pas te hoeven betalen als hun deel verkocht is want dan pas heeft moeder geld.
ik denk zelf omdat ze aangeven dat er geen geld is eventueel beslag laat leggen op moeder/vriendin op haar deel. en aangezien de vrienden mij in een officieel schrijven hun bloot eigendom moeten aanbieden om te kopen moet de rechter eerst mijn verzoek afhandel over wie wat moet betalen en daarna kunnen we over uitkopen gaan onderhandelen. maar de vrienden willen aan derde verkopen zonder uitspraak van onderhoud want dan moet ik dat daarna maar uitvechten met nieuwe eigenaar .wat jullie ook al zeggen welke gek koopt dat deel van hun a) met mij daar levenslang in ( niemand want ben pitbull hahah) b) met de mededeling dat die nieuwe eigenaar dan ook gelijk moet mee betalen aan het herstellen van de woning .willen 1 van jullie het blote deel kopen van de vrienden doe maar goed bod hahahaha