Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

edrick3
edrick3 - 31-03-2015 13:31:20
Computers & Telefonie

Verwijderen map uit gmail

Hallo sloterdijk,

gmail maakt geen gebruik van mappen. in gmail wordenhttps://support.google.com/mail/answer/118708?rd=1"> labels gebruikt in plaats van mappen, zodat je je berichten efficiënter kunt indelen.

beweeg met je cursor over het label aan de linkerkant van je gmail-pagina en klik op de pijl omlaag die naast het label verschijnt. er wordt een menu weergegeven waarin je de kleur en de instellingen van het label kunt wijzigen. je kunt ook op bewerken klikken om de naam van het label te wijzigen. in dat menu kun je ook op label verwijderen klikken om het label uit je lijst te verwijderen en uit alle berichten waarvoor het label is gebruikt. je kunt labels ook bewerken en verwijderen op het tabblad labels in je gmail-instellingen.
bron:support.google.com/mail).

suc6