Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

ho
hopetobehelping - 31-03-2015 19:43:01
Geldzaken & Recht

Kopen van deel woning van bloot eigenaar

Beste gerryelst1995,

u heeft het goed gezien. u heeft de rechtszaak aangespannen in verband met het onderhoud van de woning. dat moet eerst helemaal afgehandeld worden. er dient een uitspraak van de rechter hierin te komen en dat moet eerst helemaal afgehandeld te zijn.
uw advocaat moet ook goed bij de les blijven, heb de indruk dat hij/zij er ook wel iets strakker op mag zitten.
afhankelijk van de uitspraak kunt u uiteraard altijd ook nog in hoger beroep, maar dat geldt ook voor de tegenpartij.

pas als dit helemaal afgerond is (dus ook qua onderhoud en het financiële verhaal in deze) kan er over andere dingen gepraat worden zoals bijvoorbeeld over de verkoop van hun deel. daarbij zal men zich ook netjes aan de regels moeten houden. ik kan er naast zitten maar wellicht proberen de zoons nu gewoon uw 'bod' omhoog te krijgen en duurt het spelletje blufpoker van hun zijde nog steeds voort. de rare dingen die ze nu roepen en de kosten die ze maken is hun probleem, doen niet terzake, hebben niets met het onderhoud van de woning te maken.

enne .... u kent mijn berekening over de waarde van het gedeelte van uw 'vrienden'. ik ben zeker geïnteresseerd, onder de goede condities uiteraard. met uw handtekening dat u het, zonder restricties, direct van mij overneemt voor € 23.500,- wil ik het wel van ze kopen voor € 20.000,-.