Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

ge
gerryelst1955 - 31-03-2015 20:09:37
Geldzaken & Recht

Kopen van deel woning van bloot eigenaar

Hoi hopetobehelping
ik ha ook nu de rechter verzoeken dat ze eerst met mijn dagvaarding moet verder gaat en daar een uitspraak over doen .mocht ik mijn gelijk krijgen dat ze moeten mee betalen .
dan kunnen opnieuw beginnen met de verdeling en moeten ze is mij door officieel schrijven de eerste recht van uitkoop aanbieden en dan moet er wel rekening gehouden worden met de onkosten iets wat ze nu niet willen, daar willen ze nu de eventuele eigenaar mee opzadelen.
verkoop aan derde is voor mij niet aan de orde mits de rechter die lui toch hun zin gaat geven .
maar dan vrees ik dat jij het voor dat bedrag niet gekocht ga krijgen want a) dat doen die geldwolven nooit en b) ik zie ze ervoor in staat dat als jij 20 bied zei wel iemand zoeken die meer gaat bieden.
want dat wij jij wil heb ik ook al over gedacht hoor om iemand te laten kopen voor me .
maar als het om geld gaat zijn het echt rioolratten hahaha
ik ben me nu verder aan het voorbereiden om mijn tegen antwoord en heb ook contact opgenomen met een notaris wil heb de akte eens laten lezen want daar word alleen maar in gesproken over rechten en plichten van gebruikers maar niets over eigenaren/mede-eigenaren
maar mocht het zijn dat er toch aan derde verkocht gaat worden laat ik het je weten om te kijken of het zou lukken dat jij koopt voor me maar daar gaan we dan verder niet hier in openbaar over praten want iedereen kan dit lezen en heb ik straks een heel leger die wil kopen