Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

aurora1
aurora1 - 01-04-2015 17:11:32
Computers & Telefonie

Koop via internet

Ik kan deze gsm niet op die site vinden, en dus ook niet voor die prijs. als ik op die site deze versie aanklik dan verschijnt de prijs 139 euro en zal het een ander type zijn. dus of dit model daar (nog) wel te koop is?
gezien ook de reviews zou ik er niet zo gauw kopen.
ook gezien het ietwat oudere model zal er mogelijk nog moeilijk aan te komen zijn. mijn ervaring in een dergelijk geval is dat dan vaak wel op een website staat dat het toestel "in voorraad" is maar dat dat in de praktijk toch niet het geval is. ik zou dan eerst deze webwinkel mailen om bevestigd te krijgen of het het toestel van uw keuze betreft en of de prijs klopt (verzegelde verpakking etc.) en ook een screenprint maken als het toestel toch op de site staat.
u kunt nog eens wat stenen winkels binnenlopen om te zien of het toestel daar nog verkrijgbaar is (nieuw en in ongeopende verpakking). soms valt dan nog over de prijs te onderhandelen.
anders misschien toch op zoek gaan naar een ander model en dan (opnieuw) een prijsvergelijking doen en onderzoek naar de shop.