Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

aurora1
aurora1 - 01-04-2015 23:56:07
Computers & Telefonie

Keuzemenu vaste telefonie werkt niet

Nog wat informatie over skype: http://www.consumentenbond.nl/internetproviders/extra/aan-de-slag-met-skype/">klk hier.
voor het gratis bellen staat e.e.a. vermeld onder: het eerste skypegesprek.
en http://www.comsound.eu/nl/31-pc-skype-headsets">klik hier voor de headsets die u nodig heeft om gratis te kunnen bellen, die zijn in veel winkels verkrijgbaar en soms zelfs voordeliger. dochter en u moeten dan ieder zo'n setje opzetten en dan aansluiten op de pc.
u kunt daarmee en een webcam op de pc zelfs gratis videogesprekken voeren.
als u en uw dochter smartphones hebben en whatsapp daarop geïnstalleerd is, dan kunt u gratis via whatsapp een berichtje (zeg maar sms'je) sturen om bijv. te vragen of ze de telefoon even goed wil zetten, dus over het doorschakelen.
wat misschien ook een mogelijkheid kan zijn is een ingesproken berichtje per mail sturen. met veel gsm's kun je gesprekken opnemen of daar een app. zoals voicerecorder op zetten. dan spreekt u iets in voor uw dochter, zet vervolgens dat gesprekje op de pc en dat dan per mail aan haar versturen. per mail kunnen de bestanden niet te groot zijn. grotere bestanden zou u dan op een andere manier via internet moeten versturen en dat kan ook gratis.