Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

re
reinera - 02-04-2015 07:15:01
Computers & Telefonie

Echo livescribe smartpen

[quote=akkerdistel schreef op woensdag 1 apr 2015, 23:59]volgens de wet heb je recht op een deugdelijk product. gezien de prijs zou je mijn inziens mogen verwachten dat deze langer dan 3 jaar meegaat.

zo denk ik er ook over. komt nog bij dat livescribe mij half maart 2015 een maitje stuurde met de mededeling: " as you near the 3 year anniversary of your smartpen, it's important to note that the manufacturer's oled display warranty will expire on 6-4-2015." omdat mijn display het op dat moment al niet meer deed, nam ik meteen contact op met livescribe. zij stuurden mij vervolgens allerlei tips om de pen weer aan de gang te krijgen. toen die niet hielpen, stuurden ze me terug naar media markt, die mij nu laat weten dat de pen niet te repareren is. livescribe reageert hierop met de mededeling dat de garantieperiode voorbij is voor de pen en dat ze niets meer voor me kunnen doen. maar voor het display heb ik daar dus nog garantie voor tot 6 april a.s. volgens hun eigen mail.