Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

ve
verwijderd - 02-04-2015 11:26:28
Elektronica & TV

Aansluitkosten witgoed

Ik mag altijd mijn mening geven en als ik vind dat de online bezorgservice met de extra optie ik quote en duidelijk quote aansluitkosten van 15 euro dan mag ik toch zeker verwachten dat er op dezelfde pagina ook staat geld niet voor gasfornhuis anders is er niemand gerechtigd om er een dergelijke text bij te vermelden met aansluiten dus is het naar mijn mening oplichting en ben je naar mijn mening ook bewust bezig om mensen op te lichten!
carola.83 schreef op donderdag 2 apr 2015, 11:17: jerryf schreef op donderdag 2 apr 2015, 11:01: mijn punt is dus mediamarkt verstopt bewust dit soort feiten in de voorwaarden zodat mensen die te lui zijn om deze door te nemen ''80% van alle consumenten''
zwaar opgelicht worden voor mij is dit dus een laatste aankoop geweest bij mediamarkt ik ben zo zwaar teleurgesteld in de online bestelshop van mm dat ik er nooit meer een bestelling zal doen want als je op deze manier mensen geld uit de zak moet kloppen ben je in mijn ogen gewoon een oplichter eerste klas en ben je in mijn ogen niet meer als iets wat een mens als afval door een wc spoelt

sorry hoor, maar om een bedrijf nu als oplichter uit te maken omdat je te lui bent om te lezen??? heb zojuist even gekeken en van 'verstopt staan' is echt geen sprake! het staat er duidelijk genoeg, maar ja, je moet wel even de moeite nemen om te lezen.