Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

ve
verwijderd - 02-04-2015 11:33:12
Elektronica & TV

Aansluitkosten witgoed

Jerryf schreef op donderdag 2 apr 2015, 11:26: ik mag altijd mijn mening geven en als ik vind dat de online bezorgservice met de extra optie ik quote en duidelijk quote aansluitkosten van 15 euro dan mag ik toch zeker verwachten dat er op dezelfde pagina ook staat geld niet voor gasfornhuis anders is er niemand gerechtigd om er een dergelijke text bij te vermelden met aansluiten dus is het naar mijn mening oplichting en ben je naar mijn mening ook bewust bezig om mensen op te lichten!


mening geven, is heel wat anders dan een bedrijf een oplichter noemen. op dezelfde pagina staat die melding! achter 'bezorgservice witgoed extra' staat een 'i' voor meer informatie. zo'n 'i' staat er niet voor niets!