Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

jo
joke1_57 - 02-04-2015 11:37:41
Elektronica & TV

Mag na 9 maanden alsnog opwaardering prepaid gevorderd worden?

Beste allemaal, bedankt voor de reacties,

het is inderdaad van tele2, geen scam, voor facturen is inderdaad mijn adres nodig. ( en ik ben niet de enige die dit is overkomen heb ik gezien op de site van tele2)
ik ben bezig met tele2 om verder te horen hoe of wat en ik ga mijn rechtsbijstandverzekering vragen of dit zomaar kan
de machtiging voor afschrijven is geblokkeerd, tot nader order. ik denk ook dat ik voortaan gewoon een prepaid kaartje koop i.p.v. telefonisch opwaarderen, om dit soort gedoe tegen te gaan.
en ze zullen moeten bewijzen dat ik niet betaald heb, op die datum. alles is wat mij betreft gegaan zoals het altijd ging.ik hanteer ook het principe: wie eist, bewijst.

als ik niet opgewaardeerd zou zijn, dan kom ik daar niet na 9 maanden pas achter, want dan kan ik allang niet meer bellen omdat het tegoed dan allang op is . ik waardeer alleen op als mijn tegoed bijna op is, als ik dan bericht krijg dat mijn tegoed binnen een kwartier is opgewaardeerd, ga ik ervan uit dat alles oke is en geen probleem, de afschrijvingen gingen ook goed, dus waarom die ene dan niet? en zonder bewijs dat dit ook echt gebeurd is en niet afgeschreven, ga ik niet akkoord.

ik zal nog melden hoe het is afgelopen, voor ieder die daar in geinteresseerd is

met groet
j v a