Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

lo
louis2m - 02-04-2015 12:24:12
Auto & Vervoer

Internetwinkel lapt wet aan laars

Internet-bikes is nog steeds een foute zaak!
eind vorig jaar kocht ik voor een mooie prijs een multicycle elec. fiets bij tom internet-bikes. omdat ik het bedrijf niet kende en de prijs erg scherp was stelde ik vooraf wat vragen als; is de fiets nieuw en is het model 2014?
werd allemaal via de email ( telef. contact is onmogelijk) positiet bevestigd.. helaas bleek al snel dat de fiets wat betreft trapondersteuning niet goed was en.... het was een 2012 model multicycle fiets met een veel mindere accu capaciteit dan het 2014 model. mc! omdat een oplossing na maanden uitbleef en tom internet-bikes steeds meer zich als een zeer onbetrouwbare fietsenboer etaleerde had ik een serieus probleem!
gelukkig had ik de betaling vooraf met credit card gedaan en kon ik de transactie betwisten bij ics. hoewel tom internet-bikes met liegen en bedriegen de zaak nog probeerde tegen te werken vielen ze als oplichters ook bij ics door de mand en had ik mijn geld terug!!
?het duurde helaas nog heel erg lang voor ze die foute fiets kwamen ophalen want ook daarin zijn ze erg slecht!
u bent gewaarschuwd !