Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

eclipse
eclipse - 03-04-2015 19:14:20
Geldzaken & Recht

Oxxio

[quote=ron530 schreef op vrijdag 3 apr 2015, 18:55]ik heb geprobeerd de site van oxxio te doorgronden maar veel wijzer wordt ik er niet van. het vastrecht is wat oxxio in rekening mag brengen en vrij mag bepalen hoe hoog dat bedrag is. de app en de eventuele meegeleverde smartfone betaald u gewoon helemaal zelf en zijn door oxxio zeer slim in de vastrechtkosten verwerkt. prijsvechters op de energie markt staan er om bekend een hoger vastrecht te hanteren en wat nog triester is te lage maand voorschot bedragen rekenen waardoor klanten bij de jaarafrekening tot honderden euro's moeten bij betalen. u bent er inmiddels wel achter dat het afsluiten van een contract voor energielevering een serieuze zaak is en niet draait om cadeautjes.

@hoi ron530,
ik had bij het afsluiten va het 3 jarig contract duidelijk gevraagt of het vastrecht gewoon stedin was en er dus niets zou veranderen in de kosten van levering e.d , welnu dat vastrecht is dus een soort afbetaling geworden van 1064 eenduizendvierenzestig euro voor 3 jaar weggegooit . trek er een normaal vastrecht af van ca 7,50 en je komt op ca 280 in 3 jaar zoals bij nuon , let wel ik ben door de pagina s van oxxio geloodst door een medewerker van nuon anders kwam ik er gewoon niet het zat zo verstopt. nu is het aangepast en als je vastrecht intikt bij oxxio krijg je het tarieven plan tezien. en dat het aparte kosten zijn .., edrick was er toen ook achtergekomen...op mijn vele vragen over de app en het vastrecht zijn continue tickets gemaakt, via facebook helaas ben ik vandaag gebannen van oxxio facebook :-) ben nu dus erg benieuwd hoe ik mijn meterstanden voor 31 mei moet doorgeven op de site ken ik echt niets, evenals op de ipad app , ik vul mijn meterstanden maar in op de mijn nuon van voor 2014 tarieven zijn vrijwel gelijk, alleen vastrecht scheelt 22 euri in de maand , en mijn voorschot ik betaal als alleenstaande 195 euro ik heb tot nu toe 310 kuub gas en 2460 kwu stroom dus krijg zeker ca 800 euro terug, sit doe ik elk jaar hoor dat hoge bedrag ivm met vakantie soort sparen ...