Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

eclipse
eclipse - 03-04-2015 19:26:59
Geldzaken & Recht

Oxxio

[quote=edrick3 schreef op vrijdag 3 apr 2015, 19:21][quote=valerius-2 schreef op vrijdag 3 apr 2015, 19:18]al dit soort bedrijven zijn alleen gericht op wensen die alles geloven , maar niet thuis zijn als er iets recht gezet moet worden. alle verandering blijken dus geen voordeel te bevatten eerder kosten die de gebruiker moeten opbrengen om zelf hier alleen maar zoveel mogelijk op een makkelijke manier een inkomen te verschaffen.

ot:
daar kan ik geen chocola van maken, oftewel: daar kan ik geen touw aan vastknopen.


@edrick, veel beloven en dan alle moeite doen kosten maken om de boel te corrigeren omdat je bent belazerd.. ik dacht écht dat de ipad air gratis was als nieuwe klant er stond nergens dat het werd gejat van het vastrecht... nee je zou bijna 360 euro besparen, met de app , als je hem gebruikt . ? maar niet heus je betaald 1064 euro extra