Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

wz
wzwarts - 06-04-2015 08:10:09
Voeding & Gezondheid

Apothekerskosten

Al jaar en dag gaf de medewerkers van ed apotheker de medicijnenmee ,en als er betaald moest worden was het omdat het niet vergoed werd. het waarom men een bedrag mocht vragen voor de tekst en uitleg was een service die de apotheker gaf,anders zijn zij een doorgeefluik.
een stukje service die men ,logisch, gaf mogen zij nu geld voor vragen.
een extraatje dat ten goede komt aan de apotheker,,service noemt men dat, en slaat nergens op. ook al zegt je ik hoef geen uitleg dan nog wordt er doodleuk er geld voo gevraagd . ik denk een goed maskertje van de mooie regering om de apotheek een hart gebaar te geven.
men wordt gewoon belazerd, een doorgeef luik is de apotheker niet ,het is een vak en er moet voor geleerd zijn,om dan nog geld ervoor te vragen is belachelijk .