Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

ph
philip36 - 06-04-2015 10:24:37
Computers & Telefonie

Foto's in photoshop elements 7.0 terug zetten

@jan s

je moet niet elements gebuiken om de catalogus terug te zetten maar het backup programma waarmee de backup gemaakt is.
je hebt de backup gemaakt met dell backup en restore, nu dan moet je ook dell backup en restore gebruiken om de catalogus op de nieuwe laptop te zetten en zodoende weer leesbaar te maken voor elements.

de bestanden in de backup zullen wel gecomprimeerd zijn en element kan met zo'n gecomprimeerd bestand niets beginnen.

als het progamma dell backup en restore niet op de nieuwe laptop staat, moet je die eerst op de laptop installeren of als dat kan op een usb stick zetten.
dan met dell backup en restore het backup bestand zoeken en als je alle bestanden van de backup op het scherm kunt zien, de catalogus alleen of als deze niet zichtbaar is de hele elements directory in de backup terug laten zetten op de nieuwe laptop.

je kunt ook proberen of de gecrashte hard disk nog te lezen is door deze aan te sluiten op een externe ide/sata converter en daar de catalogus dan van te kopiƫren.

ziehttp://www.eminent-online.com/datasheets/generator.php?product=1384&dt=1"> http://www.eminent-online.com/datasheets/generator.php?product=1384&dt=1