Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

pk49
pk49 - 06-04-2015 11:26:23
Voeding & Gezondheid

Hoe maak ik een gepocheerd ei?

In engeland doen we bij het water ook een eetlepel azijn erbij om het stollingsproces te bevorderen.binnen 2 minuten is het klaar.je moet wel van de azijnsmaak houden,maar dat is voor ons geen probleem,omdat in de britse keuken (mout)azijn een populaire ingredient is.denk aan de pickles en fish & chips,waarbij kwistig met azijn wordt omgegaan.