Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

ja
jan s - 06-04-2015 13:17:00
Computers & Telefonie

Foto's in photoshop elements 7.0 terug zetten

Philip36: nog even op een rijtje: ik had een hd crash (windows 7 prof. hd laten vervangen). back-ups staan op een externe hd. omdat laptop niet meer vooruit te branden was een nieuwe laptop gekocht met windows 8.1. oude (verwijderde) hd zit in een behuizing maar daar kom ik niet meer in. melding cyclische redundantie. geprobeerd met recuva bestanden er af te halen, niet gelukt (als het al zou lukken heb ik nog niet mijn tags terug).
op nieuwe laptop ziet dell back-up en restore er heel anders uit dan op de oude. voor beide geldt dat ik in de back-up boomstructuur op mijn externe hd niet een map/catalogus kan selecteren om die dan in elements op de nieuwe laptop te zetten. nogmaals, van belang is dat ik de oude mapstructuur van elements terug krijg inclusief de tags. als ik een hele backup set terug kunnen zetten moet dat naar een gedefinieerde plaats zijn anders (zo lijkt mij) kan er niets worden ingelezen (en is het ook nog geen catalogus).

pieterwolters: als ik eenmaal de back-up terug geplaatst heb kan ik toch altijd eventueel met een ander programma een back-up maken?