Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

me
mein33 - 07-04-2015 16:10:51
Auto & Vervoer

Aankoop 2de hands auto heeft een groot gebrek.

[quote=zoekster schreef op dinsdag 7 apr 2015, 15:34]

die niets te maken heeft met de handelsgarantie, ik neem aan dat mein33 dat bedoelt met geen garantie hebben, want de wettelijke garantie kan je niet ontzegt worden, daarvoor staat hij in de wet. daar kan geen enkele verkoper onderuit.


dit is precies hetgeen ik bedoel, maar de verkopende partij zal hier zeer waarschijnlijk niet vrijwillig aan willen voldoen.
gelet de dagwaarde van de auto en er van uitgaand dat ts. geen rechtsbijstandsverzekering heeft, heeft het geen zin, gelet de kosten, om tegen de verkopende partij te gaan procederen om je gelijk te halen.
als beun de haas de verkoper is dan geef ik ts. geen schijn van kans om op een nette manier zijn gelijk te halen.
de beun de hazen gaan er van uit dat er niet geprocedeerd gaat worden en maken hier dankbaar gebruik van om onder hun verplichting uit te komen.