Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

komsja
komsja - 07-04-2015 19:54:25
Geldzaken & Recht

Last van onderburen met psychose

@djudge
heb zoiets soortsgelijks meegemaakt met mijn boven buurman,die vent had bijna elk weekend een feestje,opzich allemaal prima maar er werd elk weekend een zodanig kabaal gemaakt wat niet normaal meer was:tot diep in de nacht op het balkon lopen schreeuwen als een speenvarken ,vuurwerk gooien/spugen en tot diep in de nacht op de maat van de harde muziek tegen de verwarming aan zitten tikken.
heb toen een beschaafd briefje bij de beste man in z,n bus gedaan met daarop de tekst: vind het prima dat u elk weekend een feestje wil bouwen maar hou wel een beetje rekening met uw medebewoners,doet u dat niet dan zullen wij u even een bezoekje brengen en u duidelijk maken dat wij daar niet van gedient zijn.mvg uw medebewoners.
en wat denkt u wat?? daarna is het nooit meer gebeurd (wel een feestje,maar niet extreem)