Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

ja
jan s - 07-04-2015 21:40:56
Computers & Telefonie

Foto's in photoshop elements 7.0 terug zetten

@aurora1 : ik sluit mij aan bij het gegeven advies om met hetzelfde programma op de nieuwe laptop de back-up te zetten, vandaar mijn vraag aan @jan.s m.b.t. het gebruiken van het terugzetten met dat hp programma.
@jan.s zou dus uw uitleg van maandag 10.24 uur nog maar eens goed moeten doorlezen.

dat heb ik gedaan. de back-up sets op de externe hd zijn gemaakt op mijn laptop (windows 7, 32 bit) voor de interne hd defect raakte. daarna is de interne hd vervangen (windows 7, 64 bit) ook weer met dell back-up and recovery. als ik probeer de back-up terug te zetten ziet dell back-up and recovery mijn back-up sets op de externe hd niet. wel een set (waar ik niets aan heb) die na het vervangen van de interne hd is gemaakt. zoals eerder opgemerkt kan ik via de verkenner de back-up sets wel zien.

het nut van die converter ontgaat mij. wat doet dat apparaat? als ik mijn oude interne hd aansluit va usb krijg ik de melding “cyclische redundantie“. prikt die converter daar doorheen? als dat al zo is wat heb ik daar dan aan in relatie tot de back-up sets? die staan daar niet op. wel wat andere bruikbare bestanden.