Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

Cookies
Cookies - 07-04-2015 21:46:49
Elektronica & TV

Guideplus

[quote=blok schreef op dinsdag 7 apr 2015, 21:44]ik was ze ook kwijt, die epg-lijsten. zomaar van het ene moment op het andere. grrrr.

en nu ineens vanavond ....... ze zijn er weer !

zou het dan toch aan ziggo liggen ??

problemen guide+ opgelost
de problemen met guide+ zijn opgelost, het signaal is weer beschikbaar. tijdelijk was het signaal in nederland afwezig, omdat eurosport wijzigingen had doorgevoerd.

sinds afgelopen maand zendt eurosport in de benelux de motogp races uit, met een eigen nederlandstalige productie. dit betekende dat de internationale eurosport feed vervangen is door een benelux eurosport feed.

het guide+ signaal wordt meegezonden met eurosport. in de nieuwe nederlandstalige feed was dat echter niet beschikbaar, waardoor sinds de motogp van qatar geen gids bijgewerkt werd.

de problemen zijn nu opgelost. het signaal is weer toegevoegd.