Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

19
1953 - 07-04-2015 23:17:02
Computers & Telefonie

Zenderroof upc/ziggo

[quote=roontje1965 schreef op dinsdag 7 apr 2015, 20:51]upc en ziggo gaan samen en upc gaat ziggo heten en blijkbaar wordt het pakket van ziggo overgenomen dus een twaalf talzenders waaronder al eerder genoemde zenders +

discovery science
discovery world
nat geo wild
ci
id

om er maar een paar te noemen.


ziet er naar uit dat we er alleen maar slechter van worden

ik heb hierover een medewerker gesproken van upc en die vertelde mij, dat ik volkomen gelijk had, maar er was goed nieuws ik kon de zenders toch gewoon zien a 9,95 per maand en omdat hij het zo vervelend vond voor mij, kon hij mij de 1e 2 maanden 50% korting geven. hoezo sigaar uit eigen doos.

ik heb hem verteld dat ik nog niet eens 1 euro over heb voor de maffiapraktijken die zij hanteren. ik heb hem tevens duidelijk gemaakt dat ik vast niet de enige ben, die dit ronduit asociaal vind en dat ik het aan gaat kaarten bij kassa. vandaar dit bericht, alleen is maar alleen misschien dat we als collectief meer bereiken. alhoewel ik wel durft te zeggen dat kassa hier waarschijnlijk ook niets mee doet. te onbelangrijke zaak om op tv te brengen.


roontje



die zenders zaten al bij mij in het ziggo-extrapakket à € 13,95 per maand. niks nieuws onder de zon.

de enige zender die niet meer te zien is: penthouse, kanaal 796, per 1 april jl.