Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

ve
verwijderd - 07-04-2015 23:30:17
Computers & Telefonie

Telfort communiceert niet maar laat wel 06-nummer vervallen

Edrick3 schreef op dinsdag 7 apr 2015, 15:46: @joentje1978,

.....ik was er van op de hoogte dat mijn beltegoed verlopen was maar niet dat een 06-nummer op een gegeven moment geheel komt te vervallen als je je beltegoed niet opwaardeerd......
en daar lag dus het probleem.
telfort gaat er vanuit dat de 'spelregels' die op de site staan gelezen worden cq bekend zijn.
jammer voor je dat dit niet het geval was.

met vr.gr.

ze kunnen van alles op hun website zetten maar als er geen aanleiding is om die regels op te gaan zoeken en deze door te gaan lezen dan ben je daar ook niet van op de hoogte.

beltegoed was al een tijd verlopen (tijd gaat snel voorbij), kon tot eind februari 2015 nog steeds gebeld en ge-sms't worden, was voor mij geen aanleiding om de regels op te gaan zoeken en door te gaan lezen.
heb regelmatig mijn telefoon aan gehad om te kijken of ik niet gebeld was of dat er belangrijke sms-jes (bijvoorbeeld van telfort) waren.

pas toen ik naar aanleiding van het programma radar geconfronteerd werd met het vervallen van 06-nummers bij langdurig niet opwaarderen van het beltegoed gingen de alarmbellen rinkelen.

je mag van telfort toch wel verwachten dat ze je, voordat ze een 06-nummer laten vervallen, toch wel iets van zich laten horen om je voor de laatste keer in de gelegenheid te stellen om je beltegoed op te waarderen?